Bruce Lee - Special Edition Box (5 Filmer) (Beg)

Bli först med att recensera denna produkt

Lagerstatus: I lager

Only 2 left

199,00 kr
Bruce Lee - Special Edition Box (5 Filmer) (Beg)

Fler bilder

  • Bruce Lee - Special Edition Box (5 Filmer) (Beg)
  • Bruce Lee - Special Edition Box (5 Filmer) (Beg)

Detaljer

DVD - Bruce Lee: Special Edition Box (5 Filmer)

Samlingsbox med Bruce Lee's största succéer.

Begagnad DVD i bra skick.

Världens mest berömda karatefilmer — Nu helt oklippta och digitalt re-mastrade.

The Big Boss är den första filmen i raden av succéer som gjorde Bruce Lee till superstjärna och drog igång en Kung Fu-våg över hela världen. Manuset är skrivet av Bruce Lee själv och regissören Wei Lo, som också gjorde Bruce Lee's 'Fist of Fury'.

Fist of Fury är en milstolpe inom martial arts-genren. Av många ansedd som Bruce Lee's bästa film. I en mindre roll finner vi en annan stor kung fu-stjärna, som då var helt okänd. Han var också Bruce Lee's stuntman under inspelningen. Hans namn är Jackie Chan.

Way of the Dragon är den ultimata Bruce Lee-filmen. Han spelar inte bara huvudrollen, han har också producerat, regisserat och skrivit manuset. Filmen innebar också födelsen av en ny stjärna — Chuck Norris, som då var regerande världsmästare i karate. En titel han behöll sex år i rad.

Game of Death är Bruce Lee's farväl till en fantastisk karriär — och tyvärr även till livet. Hans gode vän Robert Clouse, som regisserade Lee's 'Enter the Dragon', färdigställde filmen efter hans död. Här kan vi avnjuta flera av Lee's mest berömda fighter, där han möter både Chuck Norris och Kareem Abdul-Jabbar, en av USAs mest berömda basketspelare.

The Tower of Death är det sista kapitlet i den fantastiska sagan om Bruce Lee. Efter hans död hittades över en timme oanvänt material och ett utkast till ett manus författat av Lee själv. Delar av detta material sammanfogat med nyfilmade scener resulterade i detta actionraffel, producerat med respekt inför legendens minne.

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.