DVD - Irene Huss # 03 : Nattrond (Beg)

Bli först med att recensera denna produkt

Lagerstatus: I lager

29,00 kr
DVD - Irene Huss # 03 : Nattrond (Beg)

Fler bilder

  • DVD - Irene Huss # 03 : Nattrond (Beg)
  • DVD - Irene Huss # 03 : Nattrond (Beg)

Detaljer

Begagnad DVD i bra skick.

---------

DVD - Irene Huss # 03 : Nattrond

Thriller från 2008 av Anders Engström med Angela Kovács och Lars Brandeby.

Doktor Sverker Löwander hittar mitt i natten sin sjuksköterska strypt i det anrika Löwanderska sjukhuset. Det enda vittnet hävdar att syster Tekla synts i korridorerna under natten, något som kriminalinspektör Irene Huss har lite svårt att tro – syster Tekla hängde sig nämligen på sjukhuset för sextio år sedan. Ju mer Huss rotar i fallet desto märkligare framstår allting. Irene Huss måste inte bara leda en utredning i nutid, hon måste ta sig tillbaka till det förgångna för att få svar på alla frågor. Men i det förgångna finns inte bara den spökande syster Tekla… Samtidigt som Irene brottas med ett av hennes mest svårlösta fall i karriären börjar henne soch maken Kristers långa och krävande arbetsdagar att tära på deras äktenskap.

Irene Huss är en karismatisk och modern kvinna som tidigare varit europamästare i Ju-jutsu. 38 år gammal är hon mitt uppe i karriären som kriminalinspektör, men hanterar samtidigt ett hemmaliv med make och två tonårsdöttrar.

"Nattrond" är den tredje av totalt sex filmer som bygger på Helene Turstens storsäljande deckare om kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor på mordroteln i Göteborg.

De övriga filmerna är "Tatuerad Torso", "Den krossade Tanghästen", "Glasdjävulen", "Eldsdansen" och "Guldkalven".

Se baksida för mer information om filmen...

---------

Vi köper, säljer och byter Tvspel, Film och Musik mm

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.