DVD - The Good Lie (Beg)

Bli först med att recensera denna produkt

Lagerstatus: I lager

Only 1 left

29,00 kr
DVD - The Good Lie

Fler bilder

  • DVD - The Good Lie
  • DVD - The Good Lie

Detaljer

DVD - The Good Lie

Drama från 2014 av Philippe Falardeau med Reese Witherspoon och Arnold Oceng.

Begagnad DVD i bra skick.

The Good Lie är en gripande och stundvis varmt humoristisk historia om att ta risker, våga släppa in människor i våra liv och tro på att mirakel faktiskt kan ske om vi vägrar ge upp.

Inspirerad av den sanna historien om de många barnen som kallades "The Lost Boys" efter att ha förlorat sina familjer i det grymma inbördeskriget i Sudan på 80-talet. Många av dem vandrade flera hundra mil för att komma till något flyktingläger varifrån de kanske kunde få chansen att resa vidare till USA och starta ett nytt liv. Femton år senare fick 3600 pojkar och flickor den möjligheten. Den här filmen handlar om fyra av dem.

Reese Witherspoon spelar Carrie Davies, en stressad arbetsförmedlare som utses till att hjälpa de tre nyanlända bröderna Mamere, Paul och Jeremiah från Sudan att komma in i det amerikanska samhället. Hon är till en början oförstående för deras bakgrund och vill bara göra ett snabbt jobb. Men ju mer hon lär känna dessa vilsna men ändå hoppfulla unga män - desto djupare engagerad blir hon i deras livsöde. Mötet blir till ett uppvaknande för Carrie och förändrar hela hennes världsbild.

---------

se baksida för mer info...

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.