Jurassic Park Trilogy (3-disc) (Beg)

Bli först med att recensera denna produkt

Lagerstatus: I lager

Only 4 left

69,00 kr
DVD - Jurassic Park Trilogy (3-disc)

Fler bilder

  • DVD - Jurassic Park Trilogy (3-disc)
  • DVD - Jurassic Park Trilogy (3-disc)

Detaljer

---------

DVD - Jurassic Park Trilogy (3-disc)

Samlingsbox innehållande Jurassic Park-trilogin.

Begagnad DVD i bra skick.

JURASSIC PARK:
JURASSIC PARK är en av filmhistoriens mest framgångsrika och inkomstbringande filmer och är än idag en fängslande och effektfull upplevelse. Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum och Richard Attenborough medverkar i detta vilda och spännande äventyr.

JURASSIC PARK bjuder på otroliga specialeffekter och actionfyllt drama och tar oss med till en avlägsen ö, där en fantastisk nöjespark med levande dinosaurier blir till en dödsfälla för fem människor, som tvingas kämpa för sin överlevnad bland de förhistoriska rovdjuren.


THE LOST WORLD – JURASSIC PARK:
Det har gått fyra år sedan katastrofen i Jurassic Park och två grupper tävlar mot klockan, i vad som kommer att avgöra ödet för den avlägsna öns förhistoriska invånare.

Regissören Steven Spielberg tar oss tillbaka till Jurassic Park i THE LOST WORLD, den framgångsrika uppföljaren med fler dinosaurier, mer action och fler hisnande specialeffekter än sin föregångare, som var en milstolpe inom filmbranschen. THE LOST WORLD är än idag en av filmhistoriens största framgångar och bjuder på en stjärnspäckad skådespelareensemble med Jeff Goldblum, Julianne Moore och Pete Postlethwaite.


JURASSIC PARK III:
Äventyret tar fart på allvar när den berömde paleontologen dr Alan Grant (Sam Neill) går med på att följa med en rik äventyrare (William H. Macy) och dennes hustru (Téa Leoni) på en flygtur runt Isla Sorna, InGens tidigare avelspark för förhistoriska djur. Men efter en våldsam kraschlandning upptäcker dr Grant att hans värdar inte är vad de har givit sig ut för att vara, och att öns ursprungliga invånare är smartare, snabbare och mer vildsinta än han någonsin hade kunnat tro. Detta är en gastkramande thriller som verkligen får dig att sitta med hjärtat i halsgropen.

 

---------

Vi köper, säljer och byter Tvspel, Film och Musik mm

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.