Nintendogs: Chihuahua & Friends (Komplett) (Beg)

Bli först med att recensera denna produkt

Lagerstatus: I lager

Only 3 left

149,00 kr
Nintendo DS - Nintendogs : Chihuahua & Friends

Fler bilder

  • Nintendo DS - Nintendogs : Chihuahua & Friends
  • Nintendo DS - Nintendogs : Chihuahua & Friends

Detaljer

Nintendo DS - Nintendogs: Chihuahua & Friends (Komplett)  

Komplett Nintendo DS spel i bra skick

Se baksida för mer info...

----

Klappa och klia din nintendog via Nintendo DS touch screen med fingret eller stylusen. Du kan också ta tag i föremål som tennisbollar och kasta dem med touch screen-kontroll. Om du visslar eller ropar så hör din nintendog det, tack vare den inbyggda mikrofonen i Nintendo DS.

Nintendo DS inbyggda realtidsklocka håller alltid reda på vilken dag och tidpunkt på dygnet det är i spelet, även när du inte spelar. Ditt Nintendo DS skäller om du är i närheten av en annan mänsklig nintendogs-ägare. I så fall kan ni låta era hundar mötas och leka med varandra.

  • Du måste ta hand om din nintendog så att den mår bra. Helst varje dag, eftersom den inbyggda klockan i Nintendo DS håller reda på vilken dag och tid på dygnet det är, även i nintendogs-spelet. En nintendog kan dock aldrig dö, så det behöver du inte vara orolig för.
  • Att leka är viktigt för en liten hund. Dessutom gör det att den tränar upp sina förmågor och blir piggare och mer uthållig.
  • Det finns över 100 föremål att använda tillsammans med din nintendog! Många hundar gillar att leka med en fotboll, och en nintendog är inget undantag!
  • Något att dricka behövs så klart också. Tvätta din nintendog så blir den ren och fin . Även en nintendog måste rastas då och då
  • Vill du göra din nintendog lite extra fin finns det många accessoarer att köpa och välja mellan.
  • När du har lekt med din nintendog ett tag kan du ställa upp i tävlingar med den. Blir den bäst i rasen vinner du pengar som kan användas till att köpa nya leksaker och accessoarer åt din nintendog. Du kan också köpa fler nintendogs att ta hand om.

(Tothegame.com)

----

Vi köper, säljer och byter Tvspel, Film och Musik mm

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.