PC - Vampire The Masquerade: Bloodlines (Beg)

Bli först med att recensera denna produkt

Lagerstatus: I lager

Only 1 left

299,00 kr
PC - Vampire The Masquerade: Bloodlines

Fler bilder

  • PC - Vampire The Masquerade: Bloodlines
  • PC - Vampire The Masquerade: Bloodlines
  • PC - Vampire The Masquerade: Bloodlines
  • PC - Vampire The Masquerade: Bloodlines

Detaljer

 

PC - Vampire The Masquerade: Bloodlines

Begagnat PC spel i bra skick, komplett men instruktionsbok

Ett av de riktigt stora spelen till PC! 

Handling:

Spelet utspelar sig i Los Angeles och kretsar kring en ny vampyr (du) som blev skapad av en annan vampyr. Dessvärre är det inte tillåtet att göra andra till vampyrer utan lov från Los Angeles-vampyrernas lokala ledare – Sebastian LaCroix, även känd som Prinsen. Spelarens skapare bad aldrig om lov och därmed blev skaparen avrättad. Prinsen låter dock spelaren leva och använder denne till att göra småuppdrag medan man lär känna vampyrsamhället så som det beskrivs i Vampire: The Masquerade.

Handlingen fortsätter sedan med en jakt på en sarkofag som lär innehålla en gammal mäktig vampyr, som kan starta Gehenna, som kan beskrivas som vampyrernas domedag. Spelaren får sedan möjlighet att välja vilken sida hon vill stå på och vem hon vill tro på.

Spelsystem

Bloodlines använder sig av Vampire: The masquerades spelsystem när det gäller karaktärsbygge. Man har ett antal poäng att fördela mellan olika färdigheter och "Discipliner". Rollspelselementen kommer fram i spelet i bl.a. dialog och låsdyrkning där en hög förmåga i rätt färdighet ger högre chans att lyckas. Disciplinerna är en annan sorts attack som kan jämföras med magi och har väldigt varierande effekter beroende på vilken klan man tillhör.

Själva spelet är i endera en tredjepersons- eller förstapersonsvy där skjutvapnen hanteras som i en vanlig First person shooter och närstriden sköts via tredjepersonsvyn där man slåss genom att trycka på musknappen och varierar attackerna genom att trycka åt ett visst håll.

Spelets områden är indelade i tre olika grupper.

  • Elysium som är en fristad under beskydd av en mäktig vampyr, vilket betyder att inga vapen eller discipliner får användas så länge man befinner sig i Elysium.
  • Masquerade är området där vanliga människor befinner sig och där människornas lagar gäller. Om man dödar någon i ett sådant område förlorar man mänsklighet och blir jagad av polisen. Och om man använder sig av övernaturliga krafter när en människa ser en så bryter man mot "maskeradens regler". I spelet betyder det att om man bryter mot maskeraden tillräckligt många gånger så är spelet slut.
  • Combat är det område då inga lagar längre gäller och det finns inga konsekvenser spelmässigt för mord längre. 

(Wikipedia)

 

Se baksida för mer information om spelet...


-----

Vi säljer, köper och byter spel

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.