Presidentens Val: Anne Holt (Beg)

Bli först med att recensera denna produkt

Lagerstatus: I lager

Only 1 left

99,00 kr
Presidentens Val: Anne Holt (Beg)

Detaljer

Ljudbok - Presidentens Val: Anne Holt

Begagnad ljudbok i bra skick.

Hur kan någon försvinna från en hotellsvit i Oslo utan att dörrar eller fönster öppnats och utan att övervakningskamerorna registrerat något? Att denna någon är Helen Bentley, USA:s första kvinnliga president, gör saken än mer oförklarlig och skrämmande.

Snart är jakten på kidnapparen i full gång och hela världen följer andlöst sökandet efter den försvunna presidenten.

Så också Inger Johanne Vik, mammaledig psykolog och jurist med ett förflutet inom FBI. När hon får reda på vem inom den amerikanska säkerhetstjänsten som leder spaningsarbetet reagerar hon starkt - och än mer upprörd blir hon när hennes egen man, kriminalkommissarie Yngvar Stubø, kallas in för att arbeta vid sidan av amerikanerna.

Vad är det Inger Johanne Vik vet som aldrig får avslöjas? Vad har det med kidnappningen att göra? Och vilka hemligheter bär presidenten själv på?

Den man som skulle kunna ge ett svar befinner sig någon helt annanstans i världen. Och nu förbereder han nästa steg i sin plan. Anne Holts trettonde roman Presidentens val är en tät och oförutsägbar thriller som ger eko i såväl världspolitiken som i författarens tidigare utgivning.

Författare: Anne Holt
Uppläsare: Torsten Wahlund
Förlag: Piratförlaget
Längd: 11,5 timmar

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.